Pallo-Iirot YJ voitti Ilveksen BT I-divisioonassa

19.5.2017

Pallo-Iirot YJ pelasi toisen BT I-divisioona pelinsä Ilves/2 YJ:tä vastaan. Ottelu päättyi 3-2(1-1) numeroihin.

Ilves pääsi johtoon ensimmäisellä puoliajalla, kun se pääsi laukomaan vapaasti noin 20 metristä ja laukaus leijaili maalin ylänurkkaan yli maalivahti Loviisa Helmisen. P-Iirot sai kuitenkin nopean kuittauksen, kun Liinu Haakana pääsi katkomaan Ilveksen toppareiden kierrätyksen ja laukoi 16metrin rajalta pallon ylänurkkaan. Näissä numeroissa siirryttiin tauolle.

Toisella puoliajalla Ilves pääsi taas johtoasemaan, kun nopea hyökkäys päätyi epäonnistuneen purun jälkeen vastustajalle, jolla oli helppo työ laittaa pallo tyhjään maaliin. P-Iirot sai kuitenkin taas nopean kuittauksen, kun Jenna Dahbergin vapaapotku painui muurin yli ylänurkkaan. P-Iirot siirtyi ensimmäisen kerran johtoasemaan, kun Jenna Dahbergin ovela vapaapotku löysi Aada Nurmen rangaistusalueen sisältä ja Aada sijoitti pallon varmasti maaliin. Ilves sai kirivaiheessa vielä vähän painetta raumalaispäätyyn, mutta uhrautuva puolustaminen takasi P-Iirojen voittolukemat.

Peli otti taas pieniä edistysaskeleita niin puolustus- kuin hyökkäyssuunnassa ja luo hyvät edellytykset seuraavaan peliin. Ottelussa teki myös Pallo-Iirot debyyttinsä NiceFutiksesta siirtynyt Elli Helander, joka pääsi lopussa luutimaan topparin paikalle loukkaantumisen myötä.