EPS liian kova B-tytöille

8.5.2016

Espoon Palloseuran ykkösjoukkue oli liian kova vastustaja P-Iirojen B-tytöille. Melko tasaisen avausjakson jälkeen vieraat menivät tehokkaalla hyökkäyspelillä menojaan ja veivät pisteet maalein 1-5 (0-1).

Avausottelunsa Nokialla melko helposti voittanut P-Iirot yj aloitti hyvin. Kova prässipeli tuotti vieraille vaikeuksia, eikä maalipaikoistakaan ollut puutetta. Mutta vanha fraasi piti jälleen paikkansa: ellet itse, niin kaveri kyllä tekee. EPS onnistui kerran ja tauolle lähdettiin vierasjohdossa.

Toisella jaksolla vieraat onnistuivat kovalla prosentilla ja takoivat taululle jo 5-0 johdon ennen loppuminuuteilla tullutta kotijoukkueen kavennusmaalia. Vieraat pelasivat hyviä pistopalloja väliin hyville hyökkääjilleen, eikä vastustajan kärkiä saatu kuriin.

P-Iiroilla on nyt voitto ja tappio tyttöjen ykkösessä. Tavoitteena on sarjapaikan säilyttäminen ja siihen joukkueella on alkukierrosten perusteella hyvät mahdollisuudet.