B-tytöt voittoon Turussa

9.4.2016

Parin viikon kuluttua ykkösen aloittavat P-Iirojen B-tytöt ottivat Turussa harjoitusottelusta mukavan voiton. Vastassa ollut kova kakkosen ryhmä Pyrkivä hävisi raumalaisille 1-2 (0-1). Kaikki ottelun maalit tehtiin erikoistilanteista.

B-tytöt ovat pelanneet melko vähän harjoitusotteluita kauteen valmistauduttaessa. Siksi Turun peli ja siitä saatu voitto ovat arvokkaita. Kapealla materiaalilla kauteen lähtevä raumalaisjoukkue pelasi kauttaaltaan hyvin ja ansaitsi voittonsa. Pyrkivä oli kuitenkin hyvä, eikä voitto helpolla tullut.

Avausjaksolla raumalaiset siirtyivät johtoon, kun Sohvi Kankkunen teki Saana Sinisalon hyvän vaparin jälkitilanteesta johto-osuman. Toisella jaksolla oli Laura ketolan vuoro antaa hyvä vapaapotku, josta Elli Lamminen viimeisteli 0-2. Viisi minuuttia ennen loppua kotijoukkue kavensi kulmurin jälkitilanteesta.

Valmentaja Janiina Jalonen oli tyytyväinen koko joukkueen suoritukseen ja sanoi joukkueen lähtevän parin viikon kuluttua käynnistyvään sarjaan luottavaisena.