B-tytöille niukka tappio

13.9.2015

Pallo-Iirojen B-tytöt kävivät vierailulla lohkovoittonsa jo varmistaneen FC Halikon vieraana. Tyypilliseen tapaan joukkueet pelasivat tasaisen ottelun, joka lopulta päättyi toisen jakson alun osumalla Halikon voittoon 1-0 (0-0). P-Iirot pelasi sekin kohtuullisen hyvän pelin, mutta lopun painostuksessa tasoitus jäi syntymättä.

P-Iirot lähti otteluun varovaisesti vetäytyen jättäen paineistuksen kentän puoliväliin. Paketti pysyikin hyvin koossa koko avausjakson, ja Halikko löi urakalla päätään seinään vaikka pallollista peliä toki hallitsikin.

Toisen jakson alussa Halikko sai laidalta yhden onnistuneen hyökkäyksen ja keskityksen, joka johti avausmaaliin. P-Iirot reagoi tähän ottamalla Selma ja Saara Laaksonen peliin mukaan panostaen enemmän hyökkäyspeliin. Tämä onnistuikin, ja painopiste siirtyi pois vieraiden maalilta. Hyvistä tilanteista huolimatta tasoitusta ei saatu syntymään. Hyvin joukkue kuitenkin loppuun asti taisteli. Halikon voitossa ei kuitenkaan mitään väärää ollut, sillä ykkösen lohkossaan joukkue on selkeästi paras.

P-Iiroilla on ykkösessä yksi ottelu jäljellä Honkaa vastaan kotikentällä.