B-tytöille niukka kotivoitto

6.9.2015

Pallo-Iirojen B-tyttöjen syyskausi huusi vielä yhtä voittoa, jotta sarjapaikka ensi kaudeksikin varmistuisi. Sunnuntainn iltapäivällä se tuli, kun HPS:n yhteisjoukkue vieraili Raumalla. Toisen jakson toisella puolikkaalla Ellimaija Virtanen syötti hyvän pitkän pallon, johon Netta Koivula pääsi kiinni. Hän nosti kauniisti yli vastaan tulleen maalivahdin ja teki ratkaisuosuman 1-0.

Kotijoukkueen peli oli vähän väkinäistä ja jalka oli raskas. Muoto pysyi kuitenkin tiiviinä, eikä puolustuspelissä juuri ollut ongelmia. HPS yritti päästä peliin melko aggressiivisella pelillä, mutta maalipaikkoja kertyi vierailijoille silti vain yksi. Maalitilanteilla ei mässäillyt kotijoukkuekaan, vaan taistelu oli kovaa keskialueen vääntöä.

Toisella jaksolla kotijoukkue yritti vaihdoilla saada lisää liikettä ylös, mutta se täysin onnistunut. Tarvittava yksi maali kuitenkin saatiin, mikä takasi voiton ja samalla sarjapaikan myös ensi kevääksi. Jäljellä on vielä kaksi ottelua, ensin vieraissa Halikkoa vastaan ja lopuksi kotona Honkaa vastaan.