B-tytöille jälleen tasuri

30.7.2015

Pallo-Iirojen oli jälleen tyytyminen tasapeliin kotiottelussa. Vastassa ollut sarjanousija FC Nokia Yj nappasi pisteen hyvällä ensi jakson pelillään. Toinen jakso oli vahvaa kotijoukkueen painostusta, mutta maaleja ei saatu aikaan. Näin loppunumerot olivat 1-1 (1-1).

Pallo-Iirojen avausjakso oli kaikkea muuta kuin hyvä. Pelin avaaminen alhaalta ei onnistunut ja pallon menetyksiä tuli aivan liikaa. Sarjanousija FC Nokia pystyikin pitämään selvästi enemmän palloa ensimmäisen vartin. Vähitellen kotijoukkue kuitenkin pääsi peliin kiinni ja 18. minuutilla Saana Sinisalon vapari kaukaa yllätti vastustajan maalivahdin. Taru Kylä-Kaila teki hyvän juoksun maalivahdin eteen ja häiritsi sen verran, että pallo pomppi maaliin. Iloa kesti yhdeksän minuuttia, sillä 27. minuutilla Veera Laihia pääsi sijoittamaan vapaasti keskityspallon maaliin tasoittaen pelin. Iirot haki lopussa kahdella vaihdolla lisää juoksuvoimaa kentälle muutama minuutti ennen jakson loppua.

Toinen jakso oli jo selvästi kotijoukkueen hallussa, mutta syöttötarkkuus oli hukassa. Varsinkin murtopallot hyökkäyspäässä menivät järjestään liian pitkiksi. Hyviä maalipaikkoja saatiin nmuutama, mutta sisään ei millään. Paras oli tehdä voittomaali rankkarista, mutta Nokian maalivahti Salla Pere torjui alanurkasta mainiosti kulmuriksi.

Tappiota B-tytöille ei vielä tällä kaudella ole tullut, tasapelejä sen sijaan liiankin kanssa. Seuraavat kaksi ottelua joukkue pelaa vieraskentällä. Naiset puolestaan jatkavat kakkosta lauantaina kotikentällä klo 13.00. Vastaan asettuu TuWe 2.