B-tytöt voitolla kakkoseksi

27.6.2015

Pallo-Iirojen B-tytöt olivat laiskalla jalalla liikkeellä Honkaa vastaan Espoossa. Vain yhdellä vaihtopelaajalla pelannut kotijoukkue oli varsinkin avausjaksolla niin paljon pelillisesti jäljessä, että kehnollakin pelillä vieraat veivät kolme pistettä 0-4 (0-2) voitolla. Voitto tiesi myös sitä, että P-Iirot sijoittui lohkossaan kakkoseksi viidellä voitolla ja neljällä tasapelillä. FC Halikko pelasi yhden tasapelin vähemmän ollen raumalaisten ohella toinen tappioton joukkue kevätkierroksella.

Vaikka Pallo-Iirojen liike olikin huono, oli tilanteita maalintekoon jo avausminuuteilla. Tulosta tuli kuitenkin vasta 19. minuutilla Selma Laaksosen kaukolaukauksen yllätettyä Hongan maalivahdin. Vain kolme minuuttia myöhemmin Saana Sinisalo vei vieraat jo 2-0 johtoon rankkaripilkulta, kun Selma Laaksosta rikottiin boksissa. Varma veto osui alanurkkaan. Johtoasemasta huolimatta raumalaisten peli oli kaikkea muuta kuin pallovarmaa rakentelua. Näytti siltä kuin tytöt olisivat pelanneet vain sen, mitä tällä kertaa vaadittiin.

Toiselle jaksolle yritettiin usealla vaihdolla hakea lisää vauhtia ja jalkaa peliin, mutta apua siitä ei ollut. Kotijoukkue sai kuitenkin hieman otetta keskikentän peliin. Maalitilanteita ei kuitenkaan vieraiden maalille syntynyt, ellei sellaisiksilasketa kahta kulmuria ja yhtä kaukolaukausta.Oona Nurmi lisäsi hyvällä pallon seuraamisella raumalaisten johdon 0-3:een 48. minuutilla ja Elli Lamminen teki vielä 0-4 58. minuutilla.

Voitto ja lohkon kakkossija tuotti raumalaisille kaksi lähtöpistettä syksyn kierrokselle. Kaksi viimeistä eli SeMi 2 ja NiceFutis putosivat kakkoseen, tilalle tulee kaksi joukkuetta kakkosesta. Nyt edessä on vielä naisten ottelu vieraissa TPV:tä vastaan ensi torstaina, sen jälkeen vedetään hetki henkeä ennen syyskierroksen alkua.