Naisille ensimmäinen tappio

16.6.2015

Pallo-Iirojen naisten vierailu Poriin Nice-Futiksen kotikentälle Koivulaan tuotti kauden ensimmäisen tappion. Näin kaksi viimeistä ottelua ovat tuottaneet tilille vain yhden pisteen kotipelistä Ilves-Kissoja vastaan. Tällä kerralla tappio tuli kohtuullisen esityksen jälkeen 2-0 (1-0). Peli oli tasainen, mutta kotijoukkue käytti tehokkaammin paikkansa.

Porilaisten joukkue oli selkeästi parhaiten tähän mennessä pelannut joukkue. Pari liigaryhmän peluria oli mukana, mutta muutenkin joukkue oli tasaisen hyvä. Avausosumansa Nice teki 20. minuutin kohdalla kulmurista. Muutama hyvä tilanne oli vieraillakin, mutta maalia ei saatu aikaiseksi.

Toisella jaksolla P-Iirot teki muutamia muutoksia juoksuvoiman lisäämiseksi. Tasoituspaikat kyllä onnistuttiin luomaan, mutta tällä kertaa ei osunut. Kun hyökkäyspäätä oli vahvistettu ja alakerta pelasi kolmen linjalla, pääsi Nice viime hetkillä kaunistelemaan numeroiksi 2-0. Näin kauden ensimmäinen raumalaisten tappio näki päivänvalon. Esitys ei silti ollut mitenkään huono, kaveri vaan oli tasaisessa pelissä parempi.