B-tytöille piste Helsingistä

24.5.2015

P-Iirojen B-tyttöjen tappioton tili säilyi edelleen tyttöjen ykkösdivisioonassa sunnuntaina, kun kotijoukkue HPS YJ onnistui nipistämään pisteen vierailtaan. Ensimmäisen kerran tällä kaudella raumalaisten verkkoon tehtiin maali, kun peli päättyi lukemiin 1-1 (0-0). Tasapeli syntyi varsin tasaisen koitoksen jälkeen.

Avausjaksolla varsin kompaktilla ja kurinalaisella paketilla pelannut HPS sai luotua pari tosi vaarallista maalipaikkaa, mutta Taru Varjo maalissa todelliset huippupelastukset. Myös vierailla oli omat tilanteensa, mutta maaleja ei onnistuttu tekemään. Avausjakson maalittoman tilanteen takana olivat ennen kaikkea molempien joukkueiden molarit.

Toisella jaksolla HPS siirtyi johtoon 55. minuutilla. Näin ensimmäisen kerran tämän kauden divaripeleissä P-Iirot oli tappiolla. Hyvin joukkue kuitenkin kokosi itsensä ja tasoitti viisi minuuttia myöhemmin. Maalintekijänä kunnostautui jälleen Selma Laaksonen Ellimaija Virtasen syötöstä. Selman ja Saana Sinisalon läpiajot kotijoukkueen maalivahti torjui upeasti, Netta Koivulan pusku kulmurista puolestaan osui ylähirteen ja maaliviivalle.

HPS pystyi hyvällä ja liikkuvalla pelillään haastamaan hyvin vierailijansa. Maalitilanteita P-Iiroilla oli pari enemmän, mutta tulos oli kummallekin ansaittu. P-Iiroilla on tilillään nyt kaksi voittoa ja kolme tasapeliä.