B-tytöille komea avausvoitto

18.4.2015

Pallo-Iirojen B-tytöt aloittivat upeasti kautensa tyttöjen jalkapallon ykkösessä. Vierasottelussa SeMin kakkosjoukkue oli selkeä vastaantulija ja raumalaisille kirjattiin komea voitto maalein 0-7(0-2).

Heti pelin alusta lähtien näkyi, kumpi peliä vie, mutta avausmaali syntyi vasta 34 minuutin kohdalla. Varsinkin toisella jaksolla peli oli raumalaisilta tehokasta ja ero repesi suureksi. Suuremmatkin numerot olisivat olleet mahdolliset, jos avausjaksolla viimeistely olisi onnistunut paremmin.

P-Iirot pyöritti peliä alusta lähtien hienosti. Puolustuksen kautta rakennettiin hyökkäyksiä ja maalipaikkoja syntyi jo ensimmäiseen puoleen tuntiin useita. Tolppaa ja ylärimaa lähemmäs ei kuitenkaan palloa saatu. Lopulta 34. minuutilla kärkeen siirretty Selma Laaksonen onnistui ensimmäisen kerran läpiajosta. Pari minuuttia myöhemmin Netta Koivula viimeisteli kulmasta 2-0, mikä oli myös taukotilanne.

Toisella jaksolla peli ratkesi nopeasti. Ensin Selma Laaksonen viimeisteli 57. minuutilla 3-0 Ninna Koivulan syötöstä ja seuraavalla minuutilla Taru Kylä-Kaila teki Selman syötöstä 4-0. 61. minuutilla Saara Laaksonen teki 5-0 vapaapotkusta Netta Koivulan syötöstä, 63. minuutilla Selma Laaksonen täydensi hattutempun tekemällä 5-0 Oona Nurmen syötöstä ja vielä Oona itse viimeisteli 7-0, kun ottelua oli pelattu 67 minuuttia.

Vierasjoukkue vei peliä alusta loppuun asti ja nyt myös tehot olivat kovat. Kotijoukkue SeMillä oli yksi kulmapotku koko pelissä, muttei yhtään kunnollista maalipaikkaa. Näin raumalaisten sarja-avausta voi pitää täydellisenä. Kotiottelunsa joukkue aloittaa ensi torstaina, kun TPS:n kakkonen saapuu Äijänsuolle.