Pallo-Iirojen naiset voittoon TPV:stä

21.3.2015

Pallo-Iirojen naiset jatkoivat harjoitusotteluitaan lauantaina Tampereen Pallo-Veikkoja vastaan. Tuleva sarjavastustaja oli varsin fyysinen, mutta fyysiseen peliin vastasi myös kotijoukkue. P-Iirot pelasi avausjakson naispelaajilla ja toisen jakson B-tytöillä kaikkien pelikunnossa olevien pelaajien saadessa peliaikaa. Ottelu päättyi lopulta 3-2 (1-0) kotivoittoon.

Avausjaksolla vieraat olivat ensin hallitsevia, vaikka varsinaiset maalipaikat jäivät varsin vähiin. Pikkuhiljaa myös kotijoukkue pääsi paremmin peliin mukaan. Johtomaali syntyi 12. minuutilla, kun Orieka Hope ohjasi takanurkalta sisään Laura Varjon hyvän sisäänajon päätteeksi päädystä tulleen syötön maaliin.

Toisella jaksolla B-tyttöjen peli kulki erittäin hyvin. Kurinalainen peli vei vieraiden rakentelusta parhaan terän ja alkoi rakennella hyviä hyökkäyksiä TPV:n maalille. Oona Nurmi teki ensin 2-0 Elli Lammisen syötöstä. 77. minuutilla Linnea Nuutila puolestaan karkasi yksin läpi maalivahti Taru Varjon hienon pitkän avauspotkun jälkeen ja viimeisteli 3-0. Viimeisten minuuttien aikana vieraat pääsivät kaventamaan kahdella erikoistilannemaalilla tehtyään kulmurista lyhyessä ajassa numeroiksi 3-2.