Nicen tilannekovuus liikaa naisille

7.3.2015

Pallo-Iirot - NiceFutis

Naisten liigaa pelaava NiceFutis oli rutiiniltaan liian kova vastus piirin valiosarjassa P-Iirojen naisille. Ennen kaikkea erikoistilanteissa porilaiset olivat vahvoja ja veivät voiton lopulta 0-5 (0-2). Toisen jakson maalit syntyivät viimeisen seitsemän minuutin aikana. Oikeastaan viimeiseen kymmeneen minuuttiin asti kotijoukkue oli pelissä ihan mukavasti mukana.

Avausjaksolla pallonhallinta oli suhteellisen tasaista. Se missä vieraat olivat edellä, oli selkeästi tilannenopeus ja -kovuus. Avausmaali syntyi nopean vastahyökkäyksen jälkeen 11 minuutin kohdalla, toinen vaparista jakson puolivälin paikkeilla. P-Iirot pelasi ihan mukiinmenevästi, mutta maalipaikoille ei päästy kuin pari kertaa. Maalitilanteet menivät avausjaksolla vieraille 2-3.

Toisen jakson alku oli kotijoukkueelta hyvä. Peli pysähtyi vasta viimeisellä kymmenellä minuutilla ja usko meni lopullisesti kulmurista tulleeseen 0-3 maaliin. Mitään hävettävää P-Iiroilla ei kuitenkaan ole pelissään. Oikein otettuna lauantaina koitos oli hyvää harjoitusta ajatellen kesää. Ennen kaikkea tilannenopeudessa on korjattavaa samoin kuin pallollisen pelin nopeudessa.

Naisten seuraava ottelu on lauantaina 14.3. klo 14, jolloin vastaan asettuu tuleva sarjavastus NiceFutis 2. B-tytöt puolestaan pelaavat nyt sunnuntaina klo 11.30 C-tyttöjen piirijoukkuetta vastaan.