MuSa parempi kauden ensimmäisessä paikallistaistossa

28.2.2015

Eilisestä Inter-ottelusta johtuen nuorella miehistöllä otteluun lähtenyt Pallo-Iirot koki 2-0 -tappion Musan Salamalle.

Pallo-Iirot lähti siis tämänpäiväiseen otteluun Iiro Koskea lukuunottamatta täysin eri avauskokoonpanolla kuin eilisessä Inter-ottelussa. Päävalmentaja Pasi Lehtonen antoi muun muassa ensimmäistä kertaa edustuksen mukana olleelle Roope Virtaselle heti paikan avauksesta.

MuSa lähtikin otteluun ennakkosuosikkina ja raumalaismiehistön sotasuunnitelmana oli tiivis puolustaminen ja riistojen jälkeen iskeä vastaan. Ensimmäinen osa toteutuikin hyvin ja kotijoukkueella oli vaikeuksia saada pelattua kontrolloidusti palloa eteenpäin. MuSa joutuikin pääsääntöisesti iskemään pidemmillä palloilla laitoihin.

Pallo-Iirojen oma hyökkäyspeli toimi kohtalaisesti viimeistä kolmannesta lukuunottamatta. Erityisesti murtavat syötöt tuottivat ongelmia vieraille ja hyökkäykset kuivuivat monesti kasaan.

MuSa sai ensimmäisellä jaksolla iskettyä yhden osuman, kun Jesse Junnilan kulmapotku jäi pyörimään maalinedustalle ja Niko Vainionpää sohaisi pallon sisään. Toisella jaksolla Sami Rantala pääsi nopean hyökkäyksen jälkeen siirtämään pallon ohi Iiro Kosken.

Iirot sai luotua ottelussa muutaman läheltä piti tilanteen, mutta todellisille huippupaikoille ei päästy tänään.