KaaPo pöllytti naisia

14.8.2014

KaaPon naiset kävivät Äijänsuolla näyttämässä pelaamisen mallia P-Iiroille ottamalla puhtaasti 0-4 (0-1) voiton. Kahdella vaihtopelaajalla matkassa olleet kaarinalaiset ansaitsivat voittonsa hyvän liikkeen ansiosta. Itse asiassa numerot olisivat voineet olla rumemmatkin. KaaPo ja P-Iirot taistelevat TPS:n kanssa lohkon kakkossijasta Porilaisen Nice Himmelin käytännössä jo varmistettua sarjanousunsa.

Jo avausjaksolla vieraat pystyivät rakentamaan useampia hyviä maalitilanteita. Raumalaiset pystyivät kuitenkin vielä tässä vaiheessa pitämään numerot siedettävinä. Puolustuksen löysä pelaaminen johti kuitenkin avausmaaliin jakson puolivälin jälkeen. Tilanteessa KaaPon hyökkääjä nousi kolmen raumalaispelaajan keskeltä päätyrajalta maalin eteen ja viimeisteli vapaasti 0-1.

Toisella jaksolla KaaPo rakensi solkenaan hyviä maalipaikkoja ja myös onnistui tasaiseen tahtiin. Kaksi viimeistä osumaa syntyi päätösminuuteilla. Toisen jakson kotijoukkue yritti kärkeä vahvistamalla rakentaa kiriä, mutta kärjet jäivät yrityksissään kovasti yksin.

KaaPon voitto olisi ilman kotijoukkueen maalivahtien Taru Varjon ja Riina Ketolan hienoja torjuntoja olleet huomattavasti nähtyä rumemmat.

P-Iirojen B-tytöt jatkavat omia ykkösen pelejään lauantaina Otalahden yu-nurmella. Vastaan asettuu VIFK:n kakkosjoukkue. Ottelu alkaa klo 13.