B-tytöt esittivät kauden parastaan

28.6.2014

P-Iirojen B-tytöt jatkoivat kevätkauden viimeisessä kotiottelussaan siitä, mihin Jyväskylässä keskiviikkona jäivät. Kurinalaisella puolustus- ja terävällä hyökkäyspelillä otettiin kotivoitto 2-0 (1-0). Näin kotijoukkue varmisti sarjanousijana ykkösen lohkossaan kolmannen sijan.

P-Iirot lähti otteluun samalla peliryhmityksellä kuin Jyväskylässäkin eli yhdellä kärjellä, jota keskikentän kolmikko vahvasti tuki taustanousuillaan. Puolustuksen edessä pelannut pohjapari puolestaan ruokki hyvin läpisyötöillään. Hyvistä tilanteista huolimatta avausmaalia saatiin odottaa lähes avausjakson loppuun asti. Laura Varjo viimeisteli läpijuoksusta varmasti 1-0 Ninna Koivulan oivasta syötöstä vain puoli minuuttia ennen jakson loppua.

Toisen jakson alussa raumalaiset äityivät pelaamaan kauden selvästi parasta peliään. Vahvalla liikkeellä vastustajan hyökkäysten rakentelu estettiin ja pitkillä syöttöketjuilla hajotettiin vastustajan alakerta niin, että päästiin hyviin läpijuoksuihin. 2-0 -maalin viimeisteli Taru Kylä-Kaila 49 minuutin kohdalla runttaamalla loppuun asti taistellun pystypallon lopulta tyhjään maaliin.

Sarjassa P-Iirot päätyi hienosti kolmanneksi SeMin ja Sportin jälkeen. Syyskierros käynnistyy elokuun alussa.