Naisille kotivoitto Pirkkalasta

12.6.2014

Naisten nelonen jatkui torstaina ottelulla Pirkkalan JK:ta vastaan Äijänsuon hallinurmella. P-Iirot hallitsi ottelua ajoittain, mutta vastustajan nopeiden kärkien kanssa oli välillä vaikeuksia. Kotivoitto tuli numeroin 3-1 (1-0). Tilillä on nyt kolme voittoa ja kaksi tappiota. Kevätkierroksen viimeinen ottelu on ensi maanantaina Auran Palokunnan Urheilijoita vastaan vieraissa.

Ottelun alku oli selvänlaista kotijoukkueen hallintaa. Viimeistely kuitenkin oli hieman huolimatonta. Avausmaalin pääsi sohaisemaan Krista Määttä jakson 13. minuutilla. Maija Autiolla oli muutama hyvä tilanne, mutta tolppaa lähemmäs hän ei osunut.

Toisella jaksolla kotijoukkue otti B-tytöt kokonaisuudessaan kentälle ja vastustaja pääsi alun pienen hämmingin keskellä tasoittamaan. Varsin nopeasti Laura Varjon hyvä pystysyöttö löysi Sanni Lepistön, joka viimeisteli 2-1 johtomaalin. Myös 3-1 osuma syntyi Sannin läpiajosta. Terävästi pelannut kärkipari oli alati vaarallinen ja olisi voinut tehdän useammankin maalin. Kaikkiaan P-Iiroilla oli toisella jaksolla viisi läpiajoa.