B-tytöille nihkeät hellepisteet

24.5.2014

Liekö helle vai mikä vienyt mehut P-Iirojen B-tytöistä, mutta kovin nihkeä esitys oli Salossa lauantaina. Veltto peliote antoi kotijoukkueelle avausjaksolla mahdollisuuden voittoon, mutta toisen jakson kaksi maalia toivat raumalaisille kolme pistettä 3-4 (3-2) voitolla.

Ottelun alku ei vieraille hyvää luvannut, sillä helle oli syönyt selvästi kaiken terän raumalaisista. SalPa avcasi maalitilin jo kolmen minuutin kohdalla vieraiden laiskan puolustamisen avustuksella. P-Iirot sai käännettyä tappioasemansa 7. ja 13. minuutilla Sanna Rannan ja Hilma Sipilän toimiessa viimeistelijöinä. Ilmeisesti maalit saatiin liian helposti, sillä asenne säilyi laiskana ja kotijoukkue onnistui 16. ja 25. minuutin kohdalla tulleilla maaleilla siirtymään taukojohtoon.

Toisella jaksolla raumalaiset siirtyivät myötätuuleen ja -aurinkoon pelatessaan isompaan palloon saaden näin paineen toiseen päähän. Tasoitus onnistui kuitenkin vasta 56. minuutilla. Rosa pukkasi kulmurista 3-3:een. Voittomaali syntyi viisi minuuttia ennen loppua. Saana Sinisalo viimeisteli Sanna Rannan hyvästä esityöstä voittomaalin. Kaunista peli ei ollut, mutta pisteet olivat arvokkaat. Yhdeksään pisteeseen nousseet raumalaiset varmistelivat pitkälti sarjapaikkansa. Yksi voitto jatkossa varmistaa sen lopullisesti.