Fysiikka taivutti B-tytöt

29.5.2014

P-Iirojen B-tyttöjen murheellinen kotisaldo jatkui helatorstaina, kun TPS:n kakkonen kävi voittamassa Äijänsuolla 0-2 (0-0). Peli oli erittäin tasainen ja maalipaikatkin menivä melko tasan, mutta vieraiden fyysisesti vahvempi peli toi voittoon riittäneet maalit. Näin P-Iirojen kotiotteluiden avausvoitto jäi vieläkin ottamatta.

Avausjakso oli pelillisesti erittäin tasainen. Kotijoukkueen ongelmana oli hyökkäyspelaamisen hampaattomuus. Peli aloitettiin yhdellä piikillä, mutta jakson puolivälissä valmennus vaihtoi kahteen kärkeen ja heidän taakseen tulleeseen piilokärkeen. Sen jälkeen hyökkäyspeli alkoi tuottaa tilanteita, mutta viimeistely oli edelleen hampaatonta.

Tauolla tehdyt muutokset avasivat jälleen mahdollisuudet ratkaista, mutta edelleen hyökkäyspelaaminen oli jotenkin alistunutta. Paikkoja maaleihin kuitenkin pystyttiin luomaan samaan tahtiin vieraiden kanssa. Avausmaalin vieraat tekivät kotijoukkueen virheestä vähän ennen jakson puoliväliä. Takaiskun aiheuttama masennus näkyi Iirojen pelissä, eikä edes vastustajan yhden pelaajan loukkaantumista ja tuomaa ylivoimaa kyetty hyödyntämään. Päinvastoin vastustajan kulmurin jälkitilanteesta syntyi lopullinen ratkaisu 74 minuutin kohdalla.

Seuraavan kotiottelunsa P-Iirot pelaa KaaPoa vastaan kesäkuun ensimmäisenä torstaina klo 19.