SeMi:n fyysisyys liikaa B-tytöille

17.5.2014

P-Iirojen B-tytöt saivat kovaa fyysistä kyytiä Seinäjoen SeMiltä kotiottelussaan. Peli päättyi numeroihin 1-4 (0-2), mutta kovemmille taisi ottaa seinäjokisten fyysisesti erittäin kova pelityyli. Kolme toisen puoliajan loukkaantumista vähän pelästyttivät, mutta tiukasti kotijoukkue silti toisella jaksolla taisteli.

Ottelun alku oli odotetusti vahvojen vieraiden hallintaa, mutta pikkuhiljaa peli tasoittui ja P-Iirotkin pääsi hyviin hyökkäyksiin. Avausmaalin vieraat tekivät vaaralliseksi tiedetystä erikoistilanteesta. Kulmuri annettiin vitosen viivalle, mistä hyvin tilanteeseen tullut hyökkääjä puski kauniisti vieraille 0-1. Sen jälkeen kotijoukkueellakin oli omat tilaisuutensa, mutta viimeistely ontui. Paras paikka avautui Laura Varjolle, joka eteni oikealta vapaaksi ja yritti nostoa yli maalivahdin. Siinä kuitenkaan onnistumatta. Viisi minuuttia ennen taukoa vieraat pääsivät tekemään kuin varkain toisen maalin pikku virheen seurauksena.

Toisella jaksolla kotijoukkue yritti pienillä muutoksilla päästä myötätuuleen iskemään vastaiskuja tarketin kautta. Taas tuli kuitenkin pikku nukahdus, josta vieraat tekivät 3-0 jo reilun minuutin pelin jälkeen. Periksi ei kuitenkaan annettu, vaan 58. minuutilla Rosa Ketola pääsi puskemaan Saana Sinisalon kulmurista 1-3 kavennuksen. Paikkoja oli useampaankin osumaan. Lopullinen ratkaisu syntyi keskialueen pallonmenetyksen jälkeen vajaat kymmenen minuuttia ennen loppua.