B-tytöt voittivat vierapelissä Paiha:n!

20.9.2013

B-tytöt jatkoivat "kakkosen" sarjaansa vierasvoitolla Paiha:sta lukemin 0-3 (0-3). Pelin "marssitahdit" iskettiin ensimmäisellä jaksolla, johon tytöt olivat keskenään päättäneet kohdistaa ison "energiaruiskeen". Se kannatti!

Valmennus oli huolestunut ennen peliä tyttöjen valmistautumisesta peliin. Pelipalaverissa puhuttiinkiin kaikkein kovimman vastustajan voittamisesta eli jokaisen pelaajan omasta "korvien välistä". Valmennus olikin ensimmäisen jakson aikana myönteisesti yllättynyt, millä intensiteetillä tytöt lähtivät peliin. Tyttöjen oma päätös laittaa peliin kaikki osaaminen ja tahto olivatkin avainasioita. joilla "kovin vastustaja" voitettiin. Tällä ilmeellä oli ilmiselvää, että myönteinen  tulos tulee takuu varmasti. Ja niin tulikin!

Maalit

Maalitehtailu aloitettiin jo pelin 6´, kun Maija Nieminen löysi "boksin" sisällä tilaa syötölle Laura Varjolle, joka laittoi pallon varmasti verkkoon lukemiksi 0-1. Toinen maali syntyi pelin 18´, kun Laura Varjo antoi hienon läpisyötön Sanni Lepistölle. Sanni kiitti tekopaikasta ja laittoi pallon ohi maalivahdin lukemiksi 0-2. Kolmas maali tulikin erikoistilanteesta, jossa Rosa Ketolan vapaapotku löysi Hilma Sipilän, joka ei erehtynyt pallon maaliin "viemisessä". Siinä olivatkin pelin maalit eli lopputulos 0-3 jo ensimmäisellä jaksolla tehtynä.

Toinen puoliaika

Toiseen puoliaikaan vastustaja tuli asenteella, että vielä ei peli ole pelattu. Pari kulmapotkua vastustaja siitä saikin, jotka jäivätkin kyllä vastustajan ainoiksi maalipaikoiksi, jos niitä nyt niin voi kutsua. Hoitivathan tytöt omanpään erikoistilanteet loistavalla tasolla. Emme mekään myöskään ilman maalipaikkoja olleet, vaan muutamat hyvät sisäänajot "boksiin" jäivät karvan vaille lisäosumia. Pienestä se oli kiinni. Nopealle vastustajalle pitää kuitenkin antaa plussaa loppuun asti pelaamisesta ja haastavasta asenteesta.

Kenttä

Paimion KHT kenttä soveltuisi enemmän pesäpallon pelaamiseen kuin jalkapallon pelaamiseen. Kun tekonurmi on täysin loppuun kulunut, on se myös aikamoinen terveysriski. Ei tuollaisella kentällä enää saisi pelata. Kyllä me voimme olla enemmän kuin tytyyväisiä omista olosuhteistamme. Siinä mielessä tuokin oli hyvä kokea, jotta jokainen osaa varmasti arvostaa Rauman kaupungin panostuksia jalkapalloon pelaamiseen! Kiitos Rauman kaupunki!

Pelin timantit

Taas voi kaksi timanttia nostaa hyvillä mielin esiin. Ensimmäisen timantin saa Laura Varjo, joka laittoi itsestään kaiken peliin. Erittäin hyvä ja aktiivinen peli Lauralta! Toinen timantti menee koko joukkueelle ja päätökselle aloittaa peli heti alusta hyvällä terävyydellä ja voittaa se "kovin vastustaja" eli oma pääkoppa!