Ukwuoma kylvetti MuSaa

8.8.2013

Pallo-Iirot otti eilen omansa MuSaa vastaan puhtaalla 0-4 -voitolla. Sinikeltaisten sankarina hääri peräti neljästi maalannut Stanley Ukwuoma.

Ensimmäisestä kohtaamisesta ärsytettynä Iirot lähti alusta saakka paineistamaan kotijoukkueen maalia. MuSa pystyikin alussa sinnittelemään mukana, mutta vieraat huristeli väkisin karkuun.

Kuten odottaa saattoi, pyrki porilaiset horjuttamaan vieraitaan fyysisellä pelillä. MuSa keräsikin 20 minuutissa kolme varoitusta itselleen. Iirojen avausosuma syntyi pilkulta, jonka Stanley Ukwuoma upotti. Ottelu jatkui raumalaisten hallinnassa maalin jälkeenkin ja Stanley niittasi reilun puolen tunnin jälkeen illan toisen osumansa.

Stanley isännöi diskoa toisellakin puoliajalla

Toista puoliaikaa ehdittiin tahkoa vajaat viisi minuuttia, kun palloa kaivettiin jälleen MuSan maalista. Iirot sai toisen rankkarinsa ja Stanley maalasi jälleen. Mielenkiintoista on se, että kauden ensimmäistä rankkaria saatiin odottaa kauden 16:een otteluun saakka ja nyt kolmessa viime pelissä on vihelletty neljä rankkaria Iiroille.

Tulikuuma Stanley iski vielä neljännen maalinsa ja ottelu oli lopullisesti ohi. Maalin jälkeen Iirot otti jalan pois kaasulta ja rullasi rauhallisen varmasti maaliin. Eetu Setäsen korttitili tuli jälleen täyteen ja hän on sivussa sunnuntain Härmä-ottelusta. Tuota silmällä pitäen valmennus otti Arttu Mäki-Arvelan viimeiseksi puoleksi tunniksi Iiro Aallon tilalle keräämään lisäkokemusta tulevaa varten.