B-tytöt päättivät kautensa tappioon Lietoa vastaan!

14.10.2012

B-tyttöjen kausi päättyi tappioon Lietoa vastaan 1-4 (0-3).

Pelin alku näytti kaikkea muuta kuin lopputuloksen. B-tytöt vyöryttivät alati hyökkäyksiään ensimmäiset 10min vastustajan kenttäpäädyssä - kuitenkin ilman tulosta! Sitten joukkueelle tuli MUSTA viisi minuuttinen, jonka aikana vastustaja teki kolme maalia ajassa 13, 15 ja 18 minuuttia! Katkesiko kuuluisa "selkäranka" pelaajilta, kun lyhyessä ajassa isot virheet seuraavat toisiaan?

Puoliajalla tehtiin rohkeita peliryhmitys muutoksia, jotta "kuparinen" saataisiin rikotuksi. Muutokset ja pelaajien usko mahdollisuuksiin auttoikin ja pelin 43min Laura Varjo saa kavennetuksi tilanteeksi 1-3. Maalinteko tilanteita kyettiin luomaan jatkossakin, mutta onni ja taito estivät lisämaalit. Lieto sai vielä pelin 65min lisä osuman jolloin lopputulos oli selvä 1-4!

Vaikka lopputulos oli joukkueelle murheellinen, koko kautta ajatellen tytöt ovat kehittyneet huimasti monella sektorilla. On opittu harjoittelemaan säännöllisesti ja sitä myötä taito-taktiset-fyysiset ominaisuudet ovat kehittyneet. Kilpailemaan oppimiseen keskityttiin varsinkin syyskierroksella, joka sekin kehittyi, mutta ei aivan riittävästi tavoitteisiin nähden. Matkalla kohti vuoren huippua tulee aina välillä vaikeampia hetkiä - vuoren huippu on kuitenkin kokoajan lähempänä. Jaksetaan vaan tehdä arki työtä laadukkaasti, niin vuoren lakikin alkaa lähetä!

Kaudelle 2013 jääkin sopivasti "hampaankoloon", jota kohti huomenna alkaakin kolmen viikon kahvakuula treenaus ja muutamat pelit tyttöjen sekä vanhempien kesken. Tämän sessioin jälkeen tytötkin pääsevät ansaitulle lomalle!

Mielenkiinnolla odottelenkin kuitenkin vanhempien joukkueen kokoonpanoa ja peliesitystä -  mitähän tytöt aikovat juonia, jotta menestyisivät peleissä?? Vanhempien tavoitteen voinen jo valmiiksi kertoa tytöille; se ei ole vaan voitto, vaan murskavoitto ...