B-tytöt voittivat selkeillä numeroilla PJK:n !

1.10.2012

B-tyttöjen "kakkosen" pelissä Pallo-Iirot voittivat PJK:n 5-1 (3-0)!

B-tytöt pääsivät taas voiton makuun kahden tappiopelin jälkeen. Valmennus oli joutunut miettimään keinoja, millä osaaminen näkyisi myös viikon pelissä. Viikon teemaksi oli valittu "korvien välistä" tuleva osaaminen, jotä pyrittiin käytännön toimin omaksumaan. Hyvät tulokset eivät pelkästään tule riittävästä teknisestä, taktisesta eikä fyysisistä ominaisuuksista. Tarvitaan, että "korvien väli" on valmis tuottamaan kaiken sen innokkuuden ja halun, jolla taitoja käytetään. Niin kuin tulos osoittaa "korvien väli" OLI kehittynyt aimo annoksen eteenpäin! Hyvä tytöt!

Jo pelin 4 min joukkue näytti mitä tuleman pitää. Aliisa Vainio "tykitti" komean kaukolaukauksen, jossa vastustajan maalivahti oli voimaton. Harjoitellut erikoistilanteetkin saivat "palkintonsa" pelin 24min. kun Laura Varjo ja Selma Laaksonen tarjoilivat Sanni Lepistölle "tuhannen taalan" paikan, josta ei Sanni erehtynyt. Vielä ennen puoliaikaa kaksikko Varjo&Laaksonen juonii vielä toisen erikoistilanne maalin, jossa Selma toimii maalintekijänä. Puoliajalle siis 3-0 lukemissa.

Toisella puoliajalla PJK:n Heta Riihimäki laukaisee myös komean kierteisen laukauksen meidän maaliimme, kaventaen pelin 3-1. Ei mene kuitenkaan kauaakaan kun nopea laiturimme ja joukkueen "kuopus" ikäluokkaa oleva Saana Sinisalo näyttää osaamistaan tehden 4-1 maalin. Pelin 79min.  Kristiina Lappalainen kaunistaa lukemia vielä 5-1 laukauksella rangaistusalueen viivan tuntumasta verkon perukoille.

Vaikka maalintekijät aina mainitaan, ei "alakerran" pelaajia sovi unohtaa - Pelin painopistettä pystyttiin muuttamaan, nopea avaaminen onnistui, pelaamisen ja syötön laatu oli hyvää! Hyvä alakerta!