Viimeisen vieraspelin pisteet B-tytöille

7.10.2012

B-tytöt maksoivat kalavelkansa PaiHalle ja ottivat 1-2 voiton (0-2).

Tyttöjoukkue matkusti Paimioon viimeisen vieraspelin merkeissä. Kuviot olivat selvät ja pelikirja luettu. Perillä odotti yllätys: kentän huonokuntoisuus.

Koko peli oli takkuilevaa, eikä joukkue päässyt huippuvireeseensä. Kuitenkin sitkeys palkittiin 20.minuutilla pallon pomppiessa PaiHan rangaistusalueen sisällä. Laura Varjo jäi vartioimatta ja laittoi pallon takatolpan kautta sisään. Ensimmäinen maali toi mukanaan lempeää tuulta ja palloa saatiin kierrätettyä puolelta toiselle.

Toinen maali nähtiin kymmenen minuutin päästä ensimmäisestä, kun Rosa Ketola heitti roikkupallon PaiHan maalivahdin yli. Puoliajalle mentiin 0-2 lukemissa.

Saatiin kalavelat maksettua

Vaikka peli oli muuten huonoa ja ponnetonta, saatiin keväältä jääneet ”kalavelat” maksettua. Vaikeaa sekin oli. PaiHa tasoitti toisella puoliajalla ja aiheutti useasti vaarallisia tilanteita Iirojen maalille. Peli päättyi kuitenkin Iirojen hyväksi 1-2. Ei siis ollut aivan turha reissu.

Katseet käännetään kuitenkin nyt ensi viikonlopun kotipeliin, joka on syksyn viimeinen. Sieltä on vielä mahdollista kerätä viimeisiä tärkeitä pisteitä.