B-tytöt päättivät haastavan viikon tappioon FC Raumaa vastaan

18.9.2012

Haastava viikko päättyi FC Rauman 4-1 (2-1) voittoon. Peli alkoi hermostuneessa tilassa, joka näkyikin muutamana isompana virheenä. Vain 16 minuuttia pelattu ja tytöt ovat 2-0 tappiolla ....

Viimeisen kolmen viikon aikana nuoret B-tytöt ovat pelanneet kahden pelin viikko vauhdilla. Viimeiseen viikkoon tehtiin huolellista valmistautumista, joka ei kuitenkaan tuonut toivottua lopputulosta. Kun tekee valmistautumisen niin hyvin kuin kykenee, sitten voi ottaa vastaan tuloksen pää ylhäällä. Näin voi B-tytötkin ottaa tämän tulokseen vastaan.

Alun virheiden jälkeen alkoivat tytötkin pääsemään peliin mukaan. Taistelua pallosta, tilasta ja ajasta käytiin rehdissä merkeissä. Usko omaan peliin toikin tuloksen ja pelin 37´ Selma Laaksonen antoi loistavan syötön Laura Varjolle, joka kavensi pelin 2-1.

Puoliajan jälkeen tyttöjen liike alkoi hiipua ja niin vastustaja sai paremman otteen pelistä, jonka lopputuloksena olikin vielä pari erikoistilanne maalia. Sitten ei ollut edessä kuin loppuvihellys ja rehdit kättelyt tällä kertaa paremmalle joukkueelle.

Nuoren joukkueen "kehityskaari" on ollut n. 9kk aikana monella osaalueella uskomattoman hyvää. "Olemme hyvällä matkalla ja suunnalla  kohti vuoren huippua". Näin siis Pallo-Iirojen tavoite "Raumanseutulaisen pelaajan yksilöllinen kehittäminen ja sitä myötä menestyminen omassa sarjassaan" toteutuu, josta voimme olla ylpeitä!

t. Tällä kertaa "kynän" varressa ollut valmentaja Masa!