Edustukselle tappio Lohjalla

6.7.2009

Pallo-Iirot hävisi vierasottelunsa LoPaa vastaan lauantaina lukemin 1-0. Tappio oli Iirojen kauden viides ja aikasempien tappioiden tapaan raumalaiset hävisivät jälleen siis maalilla.

LoPa - Pallo-Iirot 1-0 (1-0)
Olatuga 22'

Yleisöä: 69

Ensimmäinen puoliaika Lohjalla oli tasainen, mutta Iirot ei päässyt samalle tasolle, jolla joukkue oli Närpiössä viikkoa aiemmin. Lohjalaisten maali syntyi kulmapotkusta kun Ojembe Olatuga pääsi puskemaan pallon Iirojen maalissa pelanneen Justus Uussaaren taakse kahden Iiro-pelaajan välistä.

Iiroilla oli mahdollisuus muuttaa ottelun käsikirjoitusta hetki ennen Lohjan maalia kun Roope Raunio pääsi laidaltaan yksinläpi, mutta Roope ei pystynyt hyödyntämään tilannetta. Veijo Wahlstenia jäi harmittamaan suuresti Roopen paikka: se tilanne olisi voinut ratkasta ottelun toiseen suuntaan, toisella puoliajalla meillä oli hyvä yritys, mutta se ei enää meille riitä. Emme saaneet selkeää maalintekopaikkaa luotua ja pisteet jäi Lohjalle.

Pelaajista Veijo nosti esiin Antti Koskisen sekä Kimmo Hörkön vierastappion jälkeen: Kimmo tekee kauheesti duunia kärjessä, mutta jäi jälleen ilman palloja. Antti puolestaan oli meidän pelaajista ylivoimainen ja ilman häntä olisi voinut tulos olla huonompi meidän kannalta.

Iiroilla oli kaksi ottelun parasta maalinteko paikkaa, mutta vastustaja onnistui puolittaisesta paikastaan ja sai sillä täyden pistepotin. Valitettavasti maalin tappio on toistunut viidesti tällä kaudella ja yleensä Iirot on ollut ottelussa hallitseva osapuoli. Maalintappiot näkyy myös sarjataulukossa jos ne ottelut olisivat kääntyneet toisin olisi sarjasijoituskin aivan eri, mutta menneitä on turha surkutella. Iirojen edustus kohtaa seuraavaksi Ilveksen ensi sunnuntaina Äijänsuolla. Ottelu alkaa totuttuun tapaan klo 18.30.