Kolmosen sarjakausi käynnistyi

8.5.2007

P-Iirot2 avasi voitolla!

Pallo-Iirojen miesten kakkosjoukkueen sarjakausi alkoi 4-0 voitokkaasti MuSan kakkosjoukkuetta vastaan. Ottelun alku oli hieman hermostunutta peliä kummaltakin osapuolelta ja varsinaiset maalitilanteet olivat vähissä.
Ennen ensimmäisen puoliajan loppua iski kotijoukkue. Jussi Railio antoi kulmapotkun MuSan maalin etutolpalle ja Vesa Sulonen puski kotijoukkueen 1-0 johtoon.
Toisen puoliajan alussa kotijoukkue kuitenkin ratkaisi pelin kahdella nopealla maalilla, jotka kummatkin viimeisteli Harri Määttä ja tilanne oli 3-0. Tämän jälkeen ottelu oli lähinnä pelailua ja P-Iirot pääsi vielä tekemään yhden maalin viimeistelijänä Petri Haapanen. Lopussa kummallakin joukkueella oli mahdollisuutensa maalien tekoon mutta terävin viimeistely oli jo ohi.
Ottelussa jaettiin paljon varoituksia ja uusi nollatoleranssi aiheutti kummallekin joukkueelle pientä päänvaivaa.
Kotijoukkueen parhaana palkittiin kaksi maalia tehnyt Harri Määttä ja vierasjoukkueesta palkinnon pokkasi Kalle Vanhatalo.