Suomen Cup: Pallo-Iirot - FC Lahti 0-3(0-1)

12.6.2007

Äijänsuolla kesän ennätysyleisö.

Miesten Suomen cupin 5. ottelukierroksella sai Pallo-Iirot vastaansa  veikkausliigassa neljäntenä olevan FC Lahden. Ottelu oli tasainen ja molemmilla joukkueilla oli hyviä maalipaikkoja. FC Lahti siityi 0-1 johtoon ottelun 22 peliminuutilla kun kulmapotkusta jatkoi pallon päällään maaliin Ville Taulu.
Kotijoukkue ei kuitenkaan maalista lannistunut vaan pystyi luomaan vaarallisia tilanteita. Parhaat maalintekopaikat olivat Jukka Raiviolla sekä Diego Cordoballa mutta puoliajalle mentiin 0-1 tilanteessa.

Toisella puoliajalla peli aaltoili päästä päähän mutta mitään vaarallisia maalitilanteita ei nähty. Lopussa kotijoukkue siirtyi kolmen pelaajan puolustuslinjaan ja yritti lisäämällä pelaajia hyökkäyspäähän mutta Lahti pystyi kahdella vastaiskumaalilla viemään ottelun lukemin 0-3, maalit Taulu ja Rafael ja jatkoi kuudennelle kierrokselle.