Pallo-Iirot - SoVo 1-0(1-0)

15.4.2007

Sarjakausi lähestyy

Pallo-Iirojen miehet pelasivat viimeisen harjoitusottelun ennen sarjan alkua Someron Voimaa vastaan ja ottelu päättyi kotijoukkueen 1-0 voittoon. Kotijoukkueen maalin viimeisteli ottelun 24 minuutilla Diego Cordoba, kun Rian de Souza nosti pallon SoVon puolustuslinjan yli vapauttaen Cordoban yksin läpi. Vierasjoukkueen puolustajat viittilöivät paitsiota, mutta avustavan lippu pysyi alhaalla.
Ottelun alku oli molemmilta joukkeilta aluksi pallon siirtelyä keskialueella vaikka kotijoukkueella oli parempia tilanteita vastustajan maalilla mutta viimeistely ei ollut tarpeeksi terävää. Ensimmäisen puoliajan lopussa alkoi myös vierasjoukkue saada terävyyttä otteisiinsa lähinnä nopeiden vastaiskujen avulla. Aivan puoliajan lopulla kotijoukkueen puolustuksen kommunikointi petti ja SoVon hyökkääjä sai aivan ilmaiseksi pallon ja hänellä oli tyhjä maali edessä mutta kotijoukkueen onneksi pallo osui tolppaan, josta se kimposi takaisin kentälle ja puolustus pystyi nyt purkamaan pallon yli sivurajan.
Toinen puoliaika alkoi kotijoukkueen hallinnalla mutta SoVo pystyi myös nopeilla vastaiskuillaan ajoittain luomaan vaarallisia tilanteita kotijoukkueen maalille mutta maalissa pelannut Antti Keskitalo torjui varmasti vierasjoukkueen lähentelyt.
Toisen puoliajan puolessavälissä kotijoukkue vaihtoi Mika Saaren kentälle Anrden tilalle ja Miksun juoksuvoima ja nopeus toi heti kotijoukkueelle hyviä maalintekotilanteita mutta taas viimeistely ei ollut tarpeeksi terävää vaan vedot suuntautuivat joko yli tai ohi maalin.
Pallo-Iirojen terävimpiä maalintekijä Cordoban lisäksi olivat laidalla pelannut Juho Torkkeli joka antoi vaarallisia keskityksiä sekä puolustuksen keskellä pelannut Ville Lindgren, joka katkoi varmasti vastustajan pitkiä palloja.

Aloituskokoonpano: Antti Keskitalo - Jukka Raivio, Ville Lindgren, Juho Kauppi,  Saku Peltonen - Rian de Souza (69` Aleksi Kanerva), Jouni Tukiainen, Jarkko Reinikka - Andre (62` Mika Saari), Diego Cordoba, Juho Torkkeli (87` Miika Pertola)