KooVee - Pallo-Iirot 2-1 (0-0)

2.4.2007

Tampereella pelattiin tasaisesti...

Pallo-Iirojen miesten joukkue pelasi aprillipäivänä harjoitusottelun Pirkkahallissa Tampereen KooVeetä vastaan. Tasaisen, mutta kaksijakoisen ottelun voitti KooVee 2-1. Pallo-Iirot oli hallitsevampi joukkue ottelun ensimmäisellä ja isäntäjoukkue ottelun toisella puoliajalla. Iiroilla oli parhaimmat hetkensä tehdä maaleja ottelun ensi jaksolla 30 minuutin molemmin puolin, kun joukkue tulitti vastustajan maalia oikein urakalla. Maalitilanteet selvitti kuitenkin viimeistään Tampereen hyvin pelannut maalivahti. Tauolle mentiin tasatuloksessa 0-0.

Toista puoliaikaa oli pelattu vain 3 minuuttia, kun kotijoukkue teki 1-0 johto-osuman. Maalin syntymistä avitti myös tilanteessa väärin sijoittunut iiropuolustus. Maalin jälkeen pelitapahtumat aaltoilivat kentän molemmissa päissä ja varsinkin keskikentällä taisteltiin pelin hallinnasta tiukasti. Ottelu tuntui ratkeavan 68. minuutilla tehtyyn tamperelaisten 2-0 osumaan. Maalin jälkeen Iirot nosti pelaajaryhmitystään ja siirtyi pelaamaan kolmella puolustajalla. Taktiikan muutos tuottikin ottelun 73. minuutilla 2-1 kavennusosuman. Aleksi Kanerva ehti ensimmäisenä pilkun kohdille jääneeseen kakkospalloon ja laukoi sen maaliin. Osuma jäi kuitenkin ottelun viimeiseksi, vaikka molemmilla joukkueilla oli paikkoja lisäosumiinkin.

-Ensimmäisen puoliajan peliin olen oikein tyytyväinen. Joukkue pysyi hyvin kasassa, puolusti ja hyökkäsi yhdessä. Toisella puoliajalla linjojen välit venyivät liiaksi ja tasapaino joukkueen sisällä puuttui. Peli ratkesi meidän tasomme liialliseen vaihteluun pelin aikana. Lisäksi pelaajat olivat liian pehmeitä niin omalla kuin vastustajankin maalilla, analysoi Iirojen valmentaja Tero Suonperä ottelua.

Samat joukkueet kohtaavat toisensa uudelleen kiirastorstaina 5.4. klo 19.00 Äijänsuon Stadionilla. Tällöin raumalaisilla on mahdollisuus tulla katsomaan ennen kaikkea kotijoukkueen kova kotiotteluiden pelikunto. Joukkue ei ole talven aikana kotonaan hävinnyt yhtään ottelua.

P-Iirojen kokoonpano: Jere Korhonen  – Jukka Raivio (60’ Antti Koskinen), Ville Lindgren, Juho Kauppi, Aleksi Kanerva –  Mika Saari (60’ Juho Torkkeli), Jouni Tukiainen (55’ Jarkko Reinikka), Rian de Souza, Andre de Cavalho, - Ari Qvist, Diego Cordoba