B-tytöt muskavoittoon sunnuntaina

2.3.2020

Pallo- Iirot yj otti tärkeän voiton SM- karsintasarjassa sunnuntain, kun vieraana ollut Haukiputaan Pallo Oulusta kaatui numeroin 12-1 (5-0).

SM- sarjapaikkaa tavoitteleva kotijoukkue pelasi todellisen unelmaottelun tärkeään paikkaan. Iirot nousi nyt yhdeksään pisteeseen ja paranteli maalieroaan ihan kunnolla. Ottelu siirtyi sään takia pelattavaksi talviharjoitteluhalliin, ja alkukin viivästyi puolellatoista tunnilla. Tämä kuitenkin sopi Iiroille hyvin, sillä aika hyödynnettiin hengenluonnilla. Kentälle astelikin hyvin voitontahtoinen ja yhtenäinen ryhmä. Peli oli jo 7 minuutin kohdalla 2-0, ja maalitehtailu jatkui siitä tasaisesti läpi ottelun.

"Tämä oli todella tärkeä voitto tavoitetta ajatellen. Neljän sakissa pitäisi olla, jotta ristiinkarsinnoilta vältyttäisiin. Olen erittäin ylpeä joukkueesta ja sen jokaisesta pelaajasta. Tähän otteluun valmistauduttiin huolella, ja pelisuunnitelmaa noudatettiin hienosti. Lisäksi halu voittaa näkyi kyllä kentän laidalle asti. Joukkue oli luonut itselleen todellisen taisteluasenteen, ja se piti täydet 90 minuuttia", kertoi päävalmentaja Iiro Koivula.

Iirot nousi nyt yhdeksään pisteeseen ja on sarjassa nyt neljäntenä kolme pistettä TP-47:a ja VIFK:ta edellä.

Maaleja ottelussa tekivät: Salla Suominen 3, Anni Hakasalo 2, Sofia Määttä 2, Jasmin Ylikraka 2 sekä Helmi Perkaus, Jenna  Koivisto ja Anniina Raitanen 1 maali. Ottelussa oli tyttöjuniorien kannustuksen myötä hieno tunnelma, ja siitä heille iso kiitos!

Seuraavaksi Pallo-Iirot yj matkaa ensi viikonloppuna Ouluun, jossa emännöi  toisena oleva ONS. Viimeisellä kierroksella pelataan kotona, ja vieraaksi saapuu Vaasan IFK. Ottelu pelataan Alsecco Stadionilla lauantaina 14.3 klo:14:00.