Naiset murskavoittoon Satakunnan derbyssä

26.5.2019

Pallo-Iirojen naiset vierailivat lauantaina Porissa NiceFutiksen vieraana paikallisderbyn merkeissä. Varsin yksipuolisen ottelun loppunumerot olivat vieraille 0-8 (0-3).

Ensimmäisen jakson maaleista vastasivat Katri Juhola (2) ja Ilona Jokinen. Jakso oli Iirojen totaalista dominointia ja siihen mahtui maalien lisäksi mm. epäonnistunut rangaistuspotku.

Toinen jakso jatkui samoissa merkeissä ja kotijoukkue ei ottelussa saanut aikaiseksi edes puolittaista maalintekopaikkaa. Numerot olisivat voineet olla vielä paljon tylymmätkin, mutta Iirotkaan ei kaikista paikoista onnistunut, ja pelin tempo rauhoittui ottelun loppua kohden.

Toisella jaksolla vierasjoukkueen maaleista vastasivat Laura Ketola (3), Jessica Kannosto sekä Selma Laaksonen.

"Numerot tietenkin lämmittävät mieltä, mutta vieläkin tärkeämpänä näen sen että päästiin taas tappiollisen ottelun jälkeen omalle tasollemme ja hallittiin peliä täysin", kommentoi Pallo- Iirojen päävalmentaja Iiro Koivula. "Lisäksi pystyimme kierrättämään pelaajia ja antamaan kaikille tärkeitä minuutteja. Positiivista oli myös se, että pelissämme alkaa näkyä paljon niitä asioita, joita olemme harjoitelleet", jatkoi Koivula.

Iirot nousi voiton myötä sarjataulukossa toiseksi, viiden pisteen päähän lohkoa johtavasta NJS:sta. Seuraavaksi Pallo- Iirojen naiset pelaa kotona Alsecco Stadionilla Helatorstaina klo 18:00. Vieraaksi saapuu Paimion Haka.