Harjoituspelit korkattiin 6-1 voitolla EuPa:sta

12.1.2019

Maaleista vastasi Emenike ja Eetu Snicker kaksi kertaa, Roope Virtanen ja Topias Silvennoinen kerran.

Ensimmäinen puoliaika oli Pallo-Iiroilta melko sekavaa peliä. Syötöt karkailivat ja kentällä nähtiin lukuisia virheitä. Iirot kuitenkin hallitsi palloa ja peliä, mutta EuPa oli erittäin vaarallinen vastaiskuistaan.

Sellaisesta euralaiset siirtyivätkin johtoasemaan kun Pallo-Iirojen junioreissa pelannut Santeri Matomäki pelattiin keskeltä läpi ja mies viimeisteli taitavasti ohi Henri Saarisen.

Pallo-Iirot paineisti peliä ajottain pitkäänkin EuPa:n alueella, mutta viimeisen kolmanneksen peli oli huolimatonta.

Tasoitus tuli kuitenkin nopeasti. Kolme minuuttia EuPa:n maalista ja pitkän hyökkäyksen jälkeen Emenike sai pallon boksiin ja nigerialainen sijoitti pallon takanurkkaan.

Maalista ehti kulua vain kaksi minuuttia ja sama mies oli asialla. Kentälle Aleksi Pihlaisen tilalle tullut Teemu Nurmi pelattiin juoksuun laidalle ja hyvä keskitys löysi Emeniken. Pusku upposi EuPa:n maaliin ja Iirot johtoon.

Puoliajan lopussa Emeniken hattutemppu oli lähellä kun viuhuva ja kierteinen kuti kiersi, mutta ohi maalin. EuPa:n tasoitus oli myös lähellä, mutta pallo kävi Pallo-Iirojen tolpassa.

Toiselle puoliajalle Scott Green vaihtoi koko joukkueen

Pallo-Iirot vaihtoi koko joukkueen toiselle puoliajalle. Kotioukkue sai tätä kautta lisää juoksuvoimaa ja EuPa alkoi puoliajan edetessä selvästi väsyä.

Ensin Konsta Siivonen malttoi hienosti ja jakoi pallon boksissa Jere Niiraselle laitaan, joka taas näki Roope Virtasen maalin kulmalla. Virtaselle helppo työ siirtää pallo tyhjään maaliin.

Vierasjoukkue oli tänään vaarallinen vastahyökkäyksissään ja toisella puoliajalla valkopaidat olivat lähellä tehdä boksista maalin, mutta pusku suuntautui hieman ohi maalin.

Ratkaisun makua nähtiin kun Eetu Snicker lisäsi Pallo-Iirot jo 4-1 johtoon. Taitava pelimies  tikkasi laidasta väkisin sisään ja siirsi pallon maaliin.

Topias Silvennoinen teki ottelun toiseksi viimeisen maalin kymmenen minuuttia ennen loppua. Silvennoinen pelattiin keskeltä läpi ja laituri viimeisteli varmasti.

Loppulukemat viimeisteli Eetu Snicker päivän toisellaan boksista. Syötön tarjoili Roope Virtanen.

Pallo-Iirojen pelit jatkuvat viikon päästä lauantaina, silloin Suomen Cupin ottelu Kaarinassa KaaPo:a vastaan.