Pallo-Iiroille tappio paikallisottelussa

17.2.2018

Tasaisessa ottelussa vierailijat viimeistelivät paremmin. Kotijoukkueen maalit Joonas Manzolle ja Mikael Lahtivuorelle. Laajalla materiaalilla liikkeelle lähtenyt Toejoen Veikot ansaitsi voittonsa.

Ensimmäinen puoliaika oli tasainen. Pallo-Iirot prässäsi ja piti myös palloa vierailijoita enemmän. ToVe näytti kuitenkin vaarallisuutensa iskien nopeasti ja tehokkaasti vastaan. Avausmaali tulikin tällaisesta tilanteesta kun vihreäpaidat pelasivat upean kuvion päätteksi vapaan paikan boksiin. Pallo-Iirojen maalivahti Henri Saarinen ei osumalle voinut mitään.

Pallo-Iirot tuli reilun viiden minuutin päästä tasoihin kun ToVe-puolustajan syöttö jäi vajaaksi ja Joonas Manzo tikkasi vahvasti väliin. Läpiajosta tuore Iirot-vahvistus laittoi pallon varmasti maaliin.

Toiselle puoliajalle siirryttiin 1-1 tasatilanteessa. Molemmilla joukkueilla oli muutama puolikkainen paikka maalintekoon.

Pallo-Iirot siirtyi 2-1 johtoon toisen puoliajan alkupuoliskolla kun harjoituskauden tehokkain Iirot-pelaaja Mikael Lahtivuori osui maaliin. Jo ensimmäisellä puoliajalla Lahtivuori hätyytteli muutamaan otteeseen maalia.

ToVe kontrasi kuitenkin nopeasti kun tasoitus syntyi kahden minuutin kuluttua johtomaalista ja tästä alle kymmenen minuutin päästä vierasjoukkue siirtyi toistamiseen johtoon.

Pallo-Iirot vaihtoi puoliajalla Nico Rinteen ja Roope Virtasen Topias Silvennoiseen ja Teemu Nurmeen,

Pallo-Iirot pelaa seuraavan harjoitusottelunsa lauantaina 3.3. Naantalissa TPK:ta vastaan.