Pallo-Iirot pelasi yhden puoliajan - KaaPo jyräsi yli

11.2.2018

Pallo-Iirojen otteita harjoituskaudella on leimannut epätasaiset otteet. Paketti ei ole kestänyt täyttä 90 minuuttia ja myös tänään peli hajosi toisella puoliajalla. Ensimmäisen maalittoman puoliajan jälkeen KaaPo laittoi lisävaihteen silmään ja jyräsi 5-0 (0-0) voittoon.

Raumalaiset lähtivät hakemaan FC Jazz - ottelun jälkeen ehjää ysikymppistä. Edellisessä ottelussa Iirojen turmioksi koitui heikko ensimmäinen puoliaika. Tänään toinen puoliaika jätti vierailijat ilman mahdollisuuksia voittoon.

- Ensimmäinen puoliaika oli ihan OK meiltä ja loimme siinä parempia maalipaikkoja mitä kotijoukkue. Toinen puoliaika oli suoraan sanoen paska ja haluton, valmentaja Sami Vahanto manasi pelin jälkeen.

- Jokaisen meistä on nyt nostettava rimaa ja omaa suoritustasoa huomattavasti ja vielä enemmän, päävalmentaja Akusti Salonen lisäsi.

Pallo-Iiroilla oli ottelusta poissa vajaa kymmenen sopimuspelaajaa, mutta sen taakse keltapaidat eivät voi mennä, sillä kotijoukkue iski peräti viisi maalia toisella puoliajalla.

KaaPo teki toisen puoliajan jälkeen kahden minuutin sisään kaksi maalia. Valmennusjohto vaihtoi maalien jälkeen Jussi Aallon pois ja kentällä ensi esiintymisensä teki FC Kultsussa viime kaudella pelannut Jere Niiranen. Lisää pilviä raumalaisten taivaalle toi Nico Rinteen loukkaantuminen. Ensitietojen mukaan vamma ei kuitenkaan Pallo-Iirojen onneksi ole vakava. Rinteen puolestaan korvasi A-junioreista mukaan otettu Miska Palonen.

Ohuelta penkiltä vaihdettiin vielä Matias Lämsä Roope Virtasen tilalle.

Ottelun 76 minuutilla KaaPo lisäsi johtonsa 3-0:aan ja Joonas Manzon ottaessa punaisen kortin pääsi kotijoukkue vielä viime minuuteilla kaunistelemaan numeroita, Pallo-Iiroille ottelu jätti kuitenkin paljon mietittävää ja etenkin parannettavaa ensi viikon kotiotteluun ToVe:a vastaan.

Ottelu pelataan klo 13 alkaen Alsecco stadionilla.